Αυτά έδειξε ο Μαρτίνς για Μπέτις

Αυτά έδειξε ο Μαρτίνς για Μπέτις

Οι σκέψεις του Μαρτίνς και οι δοκιμές στο Ρέντη. Ο Μεριά που έχει προβάδισμα έναντι του Μιράντα και οι λίγες πιθανότητες για Γκιγιέρμε. Η αναμονή για τον Ομάρ, ο έτοιμος Τοροσίδης και το «σενάριο» για Χασάν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με την σημερινή πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Μπέτις, για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε μετά την προπόνηση και την αποστολή των ερυθρόλευκων για την «μάχη» με την ισπανική ομάδα, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν θέλησε να φανερώσει τα πλάνα του για την εντεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στον μεγάλο αγώνα με τους Ανδαλουσιάνους.

Η αλήθεια είναι πως ο Μαρτίνς θέλησε να «θολώσει τα νερά» σε ότι αφορά τις σκέψεις του για την εντεκάδα απέναντι στην Μπέτις. Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε δοκιμές στην πρωινή προπόνηση στο Ρέντη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά, ποιες θα είναι οι επιλογές του Πορτογάλου προπονητή.

Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά σε ότι έχει να κάνει με την εντεκάδα του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα αλλά το πιθανότερο «σενάριο» αυτή την στιγμή είναι να πραγματοποιήσει μια αλλαγή ο Μαρτίνς. Εκτός βέβαια και αν ο Ελαμπντελαουί δεν καταφέρει να ξεπεράσει την ίωση, οπότε τα πράγματα αλλάζουν.

Προβάδισμα του Μεριά

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Ρέντη αναφέρουν πως ο Μεριά είναι το φαβορί έναντι του Μιράντα για την θέση στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού, δίπλα στον Βούκοβιτς. Ο Τυνήσιος έχει το προβάδισμα καθώς ο Μιράντα δεν ήταν καλός στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Αφρικανός κεντρικός μπακ θα είναι στην αρχική εντεκάδα των ερυθρόλευκων αντικαθιστώντας τον Μιράντα.

Οι πιθανότητες για Γκιγιέρμε

Αναφερθήκαμε από χθες στο ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Γκιγιέρμε στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού. Είναι κι αυτή μια σκέψη που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, να βάλει δηλαδή τον Βραζιλιάνο από την αρχή στο ματς, δίπλα στον Καμαρά. Μετά πάντως από την τελευταία προπόνηση κανείς δεν μπορεί να πει ότι έγινε… σοφότερος αναφορικά με τις προθέσεις του Πορτογάλου για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Είναι προφανές πως ο Μαρτίνς δεν θέλει ν’ ανοίξει τα χαρτιά του. Ωστόσο αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως το «σενάριο» παρουσίας του Γκιγιέρμε στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Τούτη την ώρα φαντάζει πιο πιθανό το ενδεχόμενο να παίξουν ξανά Καμαρά και Μπουχαλάκης.

Θα πρέπει πάντως εδώ να σημειωθεί ότι έχει ενδιαφέρον η σκέψη του Πορτογάλου για αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Να δούμε δηλαδή τον Χασάν αντί του Γκερέρο στη θέση του σέντερ φορ.

Και με βάση την εικόνα που είχε ο Αιγύπτιος στο ματς με τον Αστέρα (για το διάστημα που έπαιξε αλλαγή) είναι λογικό ο Μαρτίνς να σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Αιγύπτιου, καθώς ο Χασάν έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στους Αρκάδες και μπήκε σε φάσεις για να σκοράρει.

Περιμένει τον Ομάρ – έτοιμος ο Τοροσίδης

Αφήσαμε για το τέλος το θέμα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε την Τετάρτη καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ο ίδιος έλεγε σήμερα στους ανθρώπους της ομάδας ότι θα είναι στην διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα με την Μπέτις. Ότι θα ξεπεράσει την ίωση και θα καταφέρει ν’ αγωνιστεί.

Ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων θα περιμένει βέβαια τον διεθνή ακραίο μπακ (ο οποίος μάλιστα είναι σ’ εξαιρετική κατάσταση) μέχρι την τελευταία στιγμή. Αν ο Ελαμπντελαουί δεν καταφέρει να ξεπεράσει την ίωση, τότε την θέση του στη βασική εντεκάδα των πειραιωτών θα πάρει ο Τοροσίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ