Γουίλιαν: «Ήρθαμε στην Ελλάδα για να κερδίσουμε»

Γουίλιαν: «Ήρθαμε στην Ελλάδα για να κερδίσουμε»

Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι η Τσέλσι θέλει το διπλό μέσα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Γουίλιαν ήταν ο παίκτης της Τσέλσι που μίλησε για το αυριανό (20/9) ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος αρχικά αναφέρθηκε στο φετινό ξεκίνημα των «μπλε» στο πρωτάθλημα και είπε: «Έχουμε πέντε συνεχόμενες νίκες, έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα και να κερδίσουμε τίτλους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά και στο Europa League, όπου ξεκινάμε αύριο και να κερδίσουμε».

Για το πως νιώθει στην Τσέλσι είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχουμε έναν νέο προπονητή, η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή στην ομάδα και θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς τίτλους».

Για το γεγονός ότι συνεχίζει στην Τσέλσι: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ. Τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν και θέλω να δώσω το καλύτερο που μπορώ τώρα στην Τσέλσι».

Για το τι του αρέσει στον Σάρι τόνισε: «Μας έχει φέρει ένα νέο τρόπο παιχνιδιού. Η διαφορά πλέον στην ομάδα είναι φανερή. Έχουμε την κατοχή, το διασκεδάζουμε περισσότερο κι απόδειξη ήταν οι πέντε νίκες της ομάδας».

Για το γεγονός ότι προπονητής στον ΠΑΟΚ είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας σίγουρα, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με ποιότητα, αλλά εμείς θέλουμε με κάθε τίμημα τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ: «Ο Μαουρίσιο είναι ο μόνος παίκτης που γνωρίζω καλά. Δεν θυμάμαι πολύ καλά τους παίκτες, από την προηγούμενη φορά που είχα παίξει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ