ΠΑΟΚ : Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει εκπλήξεις στην Τσέλσι!

ΠΑΟΚ : Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει εκπλήξεις στην Τσέλσι!

Ο Ρουμάνος σκέφτεται ένα διαφορετικό... τρικ για το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ απέναντι στους Λονδρέζους.

Μέχρι πριν την ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το σημερινό (20/9) ματς με την Τσέλσι στην Τούμπα (στις 19:55), υπήρχε η αίσθηση ότι παρότι ο Πρίγιοβιτς θα ήταν μάλλον στην 18άδα, στο βασικό σχήμα θα ξεκινούσε, είτε ο Ακπόμ είτε ο Καρέλης.

Τελικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου τους άφησε και τους δύο εκτός αποστολής, πήρε μόνο τον Πρίγιοβιτς, αλλά υπάρχει η σκέψη να μην ξεκινήσει ούτε αυτός στην 11άδα!

Και ποιος θα παίξει σέντερ φορ; Μάλλον ο Δημήτρης Πέλκας, έχοντας από πίσω του τον Ομάρ Ελ Καντουρί!

Το πείραμα το είχε κάνει ο Ρουμάνος και στο φιλικό του περασμένου καλοκαιριού απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου, όταν ο Πρίγιοβιτς βρίσκονταν ακόμη σε άδεια και δεν είχε πάρει ο ΠΑΟΚ ακόμη τον Ακπόμ και τον Καρέλη.

Τότε είχε παίξει ο Πέλκας «φουνταριστός» έχοντας πίσω του τον Ελ Καντουρί, κάτι που φαίνεται ότι ίσως δούμε και απέναντι στην Τσέλσι, καθώς ο Πρίγιοβιτς δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, παρότι μπήκε στην αποστολή.

Ακόμη στην 11άδα αναμένεται να δούμε το Αλίν Τόσκα (θα κάνει ντεμπούτο) στο αριστερό άκρο της άμυνας (με τον Βιεϊρίνια να πηγαίνει δεξιά καθώς θα λείπει ο τιμωρημένος Μάτος), ενώ στα χαφ ίσως ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ