Αλαβάντας:  «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι»

Αλαβάντας:  «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι»

Ο παλαίμαχος το Δικέφαλου μίλησε και για το βάθος στο ρόστερ που έχει η φετινή ομάδα.

Ο Νίκος Αλαβάντας πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει θετικός αποτέλεσμα σήμερα (20/9) απέναντι στην Τσέλσι στην Τούμπα. Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για το μεγάλο ματς αλλά και για τη φετινή ομάδα.

Αρχικά για το ματς με την Τσέλσι είπε: «Ελπίζω οι παίκτες να τα δώσουν όλα. Ακόμη και αν πάρουμε μία ισοπαλία, θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Η Τσέλσι κατεβαίνει χωρίς τα μεγάλα της ονόματα και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, κάτι που έχει δείξει απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός – και όχι φόβος – καθώς αν τους υποτιμήσεις, τέτοιοι παίκτες μπορούν να σε διασύρουν».

Για τη φετινή παρουσία του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε η ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει μία καλή απόδοση και αύριο κόντρα στην Τσέλσι. Πιστεύω ότι αν κερδίσουμε ή φέρουμε ισοπαλία με την Τσέλσι, με την ΑΕΚ θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Παίρνω παράδειγμα από τον εαυτό μου. Όταν είχαμε θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, παίζαμε την Κυριακή καλύτερα, ακόμα κι αν ήμασταν κουρασμένοι».

Για την παρουσία ξένου διαιτητή (θα σφυρίξει ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είπε: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο ο διαιτητής. Όταν είναι ξένος ο διαιτητής, δεν είναι εύκολο για τον παίκτη να αντιδράσει. Στον περσινό τελικό Κυπέλλου (σ.σ. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ), ο ξένος διαιτητής έδειξε τις κόκκινες κάρτες και δε… μίλησε κανείς».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια της σεζόν: «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Η ομάδα ξεκίνησε καλά και ο προπονητής έχει το ρόστερ για να κάνει το ροτέισον. Υπάρχουν δύο ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση. Υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια σε αυτό το βαθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ