Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Τρεις αλλαγές απο τον Πέδρο Μαρτίνς. Που έκανε την μεγάλη έκπληξη

Με τρία νέα πρόσωπα στην εντεκάδα του σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός. Πριν απο λίγο ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε το αρχικό σχήμα για τη μάχη με τη Μπέτις και σε αυτά συναντά κανείς τα ονόματα του Γιασίν Μεριά, του Γιάννη Φετφατζίδη αλλά και του Αχμέντ Χασάν.

Αναλυτικά η εντεκάδα του Ολυμπιακού:

Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Ποντένσε, Χασάν

 

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δείξει τις προθέσεις του απο το χθεσινό διπλό, όταν φλέρταρε ως και με πέντε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Η επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί όμως (έπεσε θύμα ίωσης) έκλεισε την πόρτα του αρχικού σχήματος στον Βασίλη Τοροσίδη. Και όσο για το άλλο δίλημμα; Ήταν στη μεσαία γραμμή, με τη δοκιμή να είναι Μπουχαλάκης ή Νάτχο. Τελικά επιλέχθηκε ο Έλληνας μέσος που ως εδώ είναι αναντικατάστατος.

Οι αλλαγές λοιπόν είναι Μεριά αντί Μιράντα (προφανώς λόγω της ταχύτητας των επιθετικών της Μπέτις), Φετφατζίδης αντί Χριστοδουλόπουλου (ο Λάζαρος είναι αλήθεια πως έδειξε αρκετά κουρασμένος την Κυριακή) και βέβαια ο Χασάν αντί του Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αρχικό σχήμα που ως τώρα δεν το έχουμε δει σε… δράση. Θα το δούμε σε λίγη ώρα στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και σε μια αναμέτρηση που εν πολλοίς θα αποτελέσει την πυξίδα ολόκληρου του γκρουπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ