ΠΑΟΚ – Τσέλσι : Η κριτική των παικτών του δικεφάλου

ΠΑΟΚ – Τσέλσι : Η κριτική των παικτών του δικεφάλου

Διαβάστε τον «έλεγχο» των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με την Τσέλσι στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η Τσέλσι ήταν μια κλάση πάνω από τον ΠΑΟΚ και κέρδισε δίκαια στην Τούμπα με 1-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Οι Λονδρέζοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 7’ με το Γουίλιαν στην πρώτη τους ευκαιρία, μετά έλεγξαν το παιχνίδι και πίεσαν τον Δικέφαλο, ο οποίος στάθηκε αξιοπρεπώς αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το πιο δύσκολο ματς του ομίλου. Το τρικ του Λουτσέσκου να παίξει χωρίς κλασικό σέντερ φορ (έπαιξε ο Πέλκας στην κορυφή) δεν του βγήκε και όταν μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο ο Πρίγιοβιτς, δεν μπόρεσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Πασχαλάκης: Δέχθηκε μεγάλη πίεση, καθώς η Τσέλσι έκανε πολλές τελικές προσπάθειες, είχε κάποιες λάθος εξόδους αλλά έκανε και αρκετές καλές επεμβάσεις.

Βιεϊρίνια: Έπαιξε δεξί μπακ (καθώς έλειπε ο τιμωρημένος Μάτος) και είχε θέματα με την ταχύτητα των πλάγιων επιθετικών της Τσέλσι (όπως όλος ο ΠΑΟΚ). Δεν του πήγε το παιχνίδι.

Τόσκα: Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έδειξε καλά στοιχεία. Φάνηκε ότι είναι μια λύση που μπορεί να εμπιστευτεί ο Λουτσέσκου για το αριστερό άκρο της άμυνας στη συνέχεια της σεζόν.

Βαρέλα: Προσπαθούσε να κρατήσει την άμυνα του ΠΑΟΚ στις αλλεπάλληλες επιθέσεις της Τσέλσι. Έχασε κάποιες μονομαχίες αλλά πάλεψε ότι μπορούσε απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα που έχει έρθει στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια.

Χατσερίντι: Έχασε σε αρκετές φάσεις τον Μοράτα, αλλά συνολικά δεν είχε κακή απόδοση. Με την εμπειρία του ξέρει να παίζει και να καλύπτει την αδυναμία του στην ταχύτητα.

Μαουρίσιο: Προσπάθησε να ηρεμήσει το παιχνίδι και να κρατήσει την μπάλα, αλλά είχε κι αυτός θέμα με την ταχύτητα των αντιπάλων. Δεν του βγήκαν κάποιες φάσεις για να προωθήσει καλύτερα την μπάλα.

Βέρνμπλουμ: Ξεκίνησε πρώτη φορά στην ενδεκάδα και πήραμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι μπορεί να κάνει. Παίζει την μπάλα με τη μία και ελευθερώνει τους συμπαίκτες του, είναι δυνατός και καλύπτει πολλούς χώρους, αλλά του λείπει η ταχύτητα. Έδειξε όμως ότι διαθέτει εμπειρία και ποιότητα.

Ελ Καντουρί: Δεν έκανε καλό παιχνίδι παίζοντας αριστερά. Δεν του βγήκαν οι φάσεις στην επίθεση και δεν έδωσε σωστές βοήθειες στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα από αυτόν.

Σάκχοφ: Ούτε αυτός έκανε καλό παιχνίδι. Με ομάδες που έχουν τόσο γρήγορους παίκτες όπως η Τσέλσι έχει θέματα. Έγινε λογικά αλλαγή στο 69’ και μπήκε στη θέση του ο Πρίγιοβιτς.

Λέο Ζαμπά: Ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του ΠΑΟΚ. Δημιούργησε ρήγματα από δεξιά, πάλεψε και στην άμυνα, αλλά εκεί είχε θέματα. Μπροστά πάντως ήταν ο παίκτης που ένιωσε περισσότερο η Τσέλσι.

Πέλκας: Δεν του πήγε ο ρόλος του φουνταριστού, καθώς χάθηκε μέσα στο παιχνίδι. Είχε έναν άχαρο ρόλο και στο 62’ έγινε αλλαγή αφού δε φάνηκε καθόλου.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Ουάρντα: Μπήκε στο 62’ στη θέση του Πέλκα και έπαιξε αρχικά σε έναν ελεύθερο ρόλο στην επίθεση και μετά αριστερά. Δε φάνηκε τόσο όσο σε άλλα ματς.

Πρίγιοβιτς: Μπήκε στο 69’ στη θέση του Σάκχοφ και έπαιξε στη φυσική του θέση, στην κορυφή της επίθεσης. Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στο 82’ στη θέση του Λέο Ζαμπά. Έδωσε μια ώθηση, παρότι έπαιξε λίγο, αλλά δεν άλλαξε τα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ