Βέρνμπλουμ: «Δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο πρέπει στην Τσέλσι»

Βέρνμπλουμ: «Δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο πρέπει στην Τσέλσι»

Περισσότερα σεβασμό από όσο θα έπρεπε έδειξε ο ΠΑΟΚ στην Τσέλσι σύμφωνα με τον Πόντους Βέρνμπλουμ

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας από την Τσέλσι στην Τούμπα (1-0), ο Πόντους Βέρνμπλουμ σχολίασε το ματς επισημαίνοντας ότι οι Θεσσαλονικείς έδειξαν στους Λονδρέζους περισσότερο σεβασμό από όσα θα έπρεπε με αποτέλεσμα οι Μπλε να τους τιμωρήσουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την ήττα από την Τσέλσι: «Αισθάνομαι χάλια, αλλά αυτό είναι κάτι που περνάει και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε μέχρι το τέλος. Τους δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο έπρεπε και μας τιμώρησαν. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Τους δείξαμε πολύ σεβασμό και αυτό έπρεπε να αλλάξουμε, εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει κάθε ομάδα, αλλά σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

Για την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: «Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι, γιατί δεν έχεις περιθώρια να κάνεις λάθη. Το επόμενο παιχνίδι, που είναι πιο σημαντικό για εμάς είναι αυτό με την ΑΕΚ, μετά θα δούμε τι θα γίνει με την ΜΠΑΤΕ».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Είναι φανταστικά να παίζεις σε αυτό το γήπεδο και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ