Τόσκα : «Να μην κάνουμε άλλη ήττα από εδώ και πέρα»

Τόσκα : «Να μην κάνουμε άλλη ήττα από εδώ και πέρα»

Ο Αλίν Τόσκα παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του λίγη ώρα μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι. Ρωτήθηκε για το ντεμπούτο του, το τι έφταιξε για την ήττα, αλλά και τη συνέχεια του Δικέφαλου στο Europa League.

Το βράδυ της Πέμπτης (20/09) ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-1 από την Τσέλσι στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, σ’ ένα ματς που ο Αλίν Τόσκα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο αριστερός μπακ των Ασπρόμαυρων αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι περί αυτού, τονίζοντας τη στεναχώρια του για την ήττα, αλλά και μιλώντας για το τι έφταιξε κατά τη δική του άποψη. Επισήμανε, δε, πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κάνει άλλη ήττα στη συνέχεια του ομίλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ντεμπούτο του: «Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα και το ντεμπούτο μου. Θέλω να μιλήσω για την ομάδα. Είμαι λίγο στεναχωρημένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό μπροστά στον τόσο ωραίο κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για το τι έφταιξε για την ήττα και την εικόνα του Δικέφαλου: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα. Θα κάνουμε αύριο στην προπόνηση την ανάλυση του αγώνα για να δούμε τι ήταν αυτό που έφταιξε, προκειμένου να μη γίνει ξανά και να το διορθώσουμε».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League: «Πρέπει να αναλύουμε κάθε παιχνίδι καλύτερα και να μην κάνουμε άλλη ήττα από εδώ και πέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ