Τόσκα: «Θέλουμε νίκες σε όλα τα επόμενα ματς»

Τόσκα: «Θέλουμε νίκες σε όλα τα επόμενα ματς»

Ο Ρουμάνος μπακ μίλησε μέσα από to10.gr μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Αλίν Τόσκα έκανε απέναντι στην Τσέλσι το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Ράβζαν Λουτσέσκου τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά και ο Ρουμάνος αριστερός μπακ έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα.

Ο Τόσκα μίλησε μέσα από to10.gr για τον συμπατριώτη του προπονητή, για τα ντέρμπι που ακολουθούν για τον Δικέφαλο αλλά και για τον ανταγωνισμό στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Βιεϊρίνια.

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις. Εύχομαι να προχωρήσουμε περισσότερο σε κάθε διοργάνωση και να κερδίσουμε ότι μπορούμε. Ελπίζω την φετινή σεζόν, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, που είναι και το πιο σημαντικό».

Για τη συνεργασία του με τον Λουτσέσκου είπε: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Όλοι οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να προσαρμοστώ και νιώθω πολύ καλά με τους οπαδούς, με την ομάδα, με όλους».

Για τα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν για το πρωτάθλημα τόνισε: «Τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε όλα τα ματς».

Για τον εσωτερικό ανταγωνισμό στον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια, για το αριστερό άκρο της άμυνας τόνισε: «Γνώριζα τον Βιεϊρίνια πριν έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός παίκτης, με μεγάλη εμπειρία. Θα δουλέψω, θα κάνω ότι μπορώ και θα αποφασίσει ο προπονητής».

Στον Δικέφαλο είναι δανεικός από την Μπέτις. Θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι; «Θα δώσω τα πάντα για να μείνω εδώ, γιατί μου αρέσει η πόλη, μου αρέσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Νιώθω καλά με τον προπονητή και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και γενικά νιώθω καλά εδώ».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Είναι απίστευτη. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ