Ελ Καντουρί : «Είχαμε κάποις διαφωνίες, αλλά η σχέση μου με τον Σάρι παραμένει όμορφη»

Ελ Καντουρί : «Είχαμε κάποις διαφωνίες, αλλά η σχέση μου με τον Σάρι παραμένει όμορφη»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας αποκάλυψε ότι η σχέση του με τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι καλή παρά τις διαφωνίες που είχαν στο τέλος της θητείας του Μαροκινού στη Νάπολι

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε δηλώσεις στο «Radio Marte» και αναφέρθηκε στο ματς του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, στη θητεία του στη Νάπολι και στη συνεργασία που είχε εκεί με τον Μαουρίτσιο Σάρι και τον Ζορζίνιο.

Για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη είπε: «Περνάω πάρα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη, μου θυμίζει τη Νάπολι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα δυόμιση χρόνια που πέρασα εκεί πέρα και ελπίζω μόλις μπορέσω να επιστρέψω».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι και την συνάντησή του με τον Σάρι με τον οποίο συνεργάστηκαν στη Νάπολι είπε: «Συναντήθηκα με τον Σάρι, αλλά και με τον Ζορζίνιο, και μιλήσαμε λίγο. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι και δυστυχώς δεν παίξαμε καλά. Με τον Σάρι πάντα τα λέμε σε καλό κλίμα. Μόνο στο τέλος είχαμε μία διαφωνία, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Χθες άκουσα το όνομά μου από την φωνή του και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και στο τέλος αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλον. Παρά αυτή την κακή στιγμή, οι σχέσεις μας παραμένουν καλές».

Για το αν διατηρεί επαφές με παίκτες της Νάπολι και για τον Αντσελότι είπε: «Ναι. Μιλάω συχνά με τον Κουλιμπαλί και τον Γκουλάμ, αλλά και με τον Μέρτενς. Βέβαια δεν μου λένε τις τακτικές του Αντσελότι ή τι του αρέσει, αλλά δεν χρειάζεται να μιλάμε κιόλας γι’ αυτό. Η ιστορία θα τον κρίνει. Έχει δύσκολο ξεκίνημα, αλλά χρειάζεται τον χρόνο του».

Για το Τορίνο-Νάπολι ( οι δύο πρώην ομάδες του) είπε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, καθώς η Τορίνο δυνάμωσε με τις μεταγραφές των Σοριάνο και Ζάζα. Σίγουρα θα το παρακολουθήσω το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ