Αστάνα – Βιγιαρεάλ 2-3

Αστάνα – Βιγιαρεάλ 2-3

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή πήρε στην έδρα της Αστάνα η Βιγιαρεάλ με τους Ισπανούς να επικρατούν με σκορ 3-2.

Στην επόμενη φάση του Europa League πέρασε και επισήμως η Βιγιαρεάλ μετά το «διπλό» στην έδρα της Αστάνα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» όχι μόνο δεν βυθίστηκε, αλλά, κατάφερε με τρεις «τορπίλες» να φύγει με τη νίκη με σκορ 3-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Η αρχή ήταν ιδανική για τους γηπεδούχους που πήραν το προβάδισμα στο 22′ με τον Καμπανγκά. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω. Αντιθέτως, βγήκαν μπροστά και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ντάνι Ράμπα στο 39′.

Η συνέχεια, όμως, ήταν ακόμη καλύτερη για τους Ισπανούς με τον Μπακαμπού να σκοράρει στο 65′ και να βάζει την Βιγιαρεάλ μπροστά. Παρόλα αυτά ο 26χρονος φορ δεν είχε πει την τελευταία τους λέξη.

Έτσι, λοιπόν, ο ίδιος παίκτης στο 83′ «έγραψε» το 3-1 για τους φιλοξενούμενους που έδειξαν εκεί πέρα να «καθαρίζουν» το ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Τουμάσι στο 88′.

H 11αδα της Αστάνα: Έρικ, Λογκβινένκο (71’Τομάσοφ), Άνισιτς, Σίτοφ, Σόμκο, Μπεϊσεκόφ (68′ Γκράοβατς), Ποστίκοφ, Μαέβσκι, Μουζίκοφ (81′ Ντεσπότοβιτς), Καμπανανγκά.

Η 11αδα της Βιγιαρεάλ: Μπαρμπόσα, Μπονέρα, Ρουκάβινα, Βίκτορ Ρουίς, Μαρίν, Τριγκέρος, Ερνάντες, Φορνάλς (60′ Μπακαμπού), Μπάκα (67′ Σοριάνο), Σανσόνε, Ράμπα (77′ Γκέρα)

Η βαθμολογία του ομίλου:

1)Βιγιαρεάλ 11

2)Αστάνα 7

3)Σλάβια Πράγας 5

4)Μακάμπι Τελ Αβίβ 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ