Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Ιγκουαΐν

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Ιγκουαΐν

Ο Αργεντινός επιθετικός την Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έχουν στρέψει το βλέμμα τους ο Τζενάρο Γκατούζο και οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν. Ο Ιταλός τεχνικός έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, με τον «Ρίνο» να πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια των Ροσονέρι, λόγω τραυματισμού και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Λατινοαμερικάνος άσος, παρά το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες της Μίλαν ο Γκατούζο, σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη ο πολύπειρος στράικερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και αν τα καταφέρει θα τεθεί στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο για το ματς με τον Ολυμπιακό. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα μείνει εκτός αποστολής και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με την Κιέβο, για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ