Με 21 παίκτες στο Μινσκ ο ΠΑΟΚ

Με 21 παίκτες στο Μινσκ ο ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με την Μπάτε Μπορίσοφ πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές όχι όμως και του Ελ Καντουρί και Ουάρντα.

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Μπάτε Μπορίσοφ (Πέμπτη 4/10, 22:00). Ο Δικέφαλος θα ψάξει την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση μετά την ήττα από την Τσέλσι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.  

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε στις λεπτομέρειες γύρω από τη διαφορετική προσέγγιση της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Λευκορωσίας. Οι Βαρέλα και Μαουρίσιο γυμνάστηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Όχι όμως και ο Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός άσος έμεινε εκτός αποστολής, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Στη Θεσσαλονίκη έμεινε και ο Αμρ Ουάρντα, παρότι είχε περάσει από την ΠΑΕ προς τα έξω πως η τιμωρία του θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή με τον Λουτσέσκου να δείχνει πως δεν τον υπολογίζει ακόμα για να επιστρέψει στην αποστολή.  

Οι 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Μινσκ είναι οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάχοφ , Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ και Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ