Παντού είναι Πειραιάς!

Παντού είναι Πειραιάς!

«Κοκκινίζει» το Μιλάνο από 6.000 οπαδούς του Ολυμπιακού – Άλλη μια μεγάλη εκδρομή από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Που έχεις δύναμη σου Ολυμπιακέ, τον πύρινο σου κόσμο που δεν λυγά ποτέ. Πιστοί στον ύμνο του Ολυμπιακού οι οπαδοί του ετοιμάζουν μια ακόμη μεγάλη εκδρομή, αυτή τη φορά στο Μιλάνο, για να βρεθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς στην προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα στη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ που θα φέρει τους ερυθρόλευκους ακόμη πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.

Το Μιλάνο θα αποτελέσει άλλη μια πόλη της Ευρώπης που θα «βαφτεί κόκκινη». Κοντά στους 6.000 οπαδούς του Ολυμπιακού θα βρεθούν στις εξέδρες του Σαν Σίρο για να τραγουδήσουν για την αγαπημένη τους ομάδα, να δώσουν την δική τους ξεχωριστή «μάχη» και να βοηθήσουν ψυχολογικά τους παίκτες του Μαρτίνς στο μεγάλο ραντεβού με την Μίλαν.

Για άλλη μια φορά η γειτονική Ιταλία θα υποδεχθεί τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε Τορίνο και Ρώμη στα ματς με Γιουβέντους, Ρόμα και Λάτσιο αντίστοιχα. Όταν και τότε οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν δώσει βροντερό παρών, στο ιστορικό ματς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιουβέντους, στους αγώνες των ομίλων με την Ρόμα και την Λάτσιο. Κόντρα στους Λατσιάλι μάλιστα, στο δεύτερο διπλό του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαν ξεπεράσει τις 8.000 κερδίζοντας τον θαυμασμό των Ιταλών με την εντυπωσιακή παρουσία τους.

Σε όλη την Ευρώπη έχουν βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Δίπλα στην ομάδα σε όλα τα ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, από την Αγγλία, την Γερμανία, την Ισπανία μέχρι την Ουκρανία, την Τουρκία και το μακρινό Καζακστάν.

Ο Ολυμπιακός θα έχει λοιπόν και στο Μιλάνο την «δύναμη του» στο πλευρό του, τον 12ο παίκτη της ομάδας στην προσπάθεια να κοιτάξει κατάματα την μεγάλη Μίλαν και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Από την Τρίτη έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν στο Μιλάνο οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως και σήμερα ενώ θα κορυφωθεί η έλευση τους την μέρα του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ