Κεκ : «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»

Κεκ : «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»

Ο τεχνικός της Ριέκα χαρακτήρισε δίκαιο το 2-2 με την ΑΕΚ, ωστόσο έμεινε δυσαρεστημένος διότι οι παίκτες του χάσανε την αυτοπεποίθησή τους και τιμωρήθηκαν.

Δίκαιο χαρακτήρισε το 2-2 με την ΑΕΚ ο Ματίας Κεκ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ματς. Ο τεχνικός της Ριέκα δήλωσε δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του χάσανε την αυτοπεποίθησή τους και τιμωρήθηκαν.

Αρχικά ο Ματίας Κεκ τόνισε: «Το αποτέλεσμα είναι σωστό. Είχαμε κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και η ΑΕΚ στο δεύτερο και το αποτέλεσμα αντανακλά την πραγματικότητα».

Για το ότι η Ριέκα είχε διακύμανση στην απόδοσή της στα δύο ημίχρονα: «Δείξαμε τι ξέρουμε και τι μπορούμε. Κάποια στιγμή οι παίκτες σταματάνε, δεν έχουν αυτοπεποίθηση και αυτό είναι πρόβλημα. Κάποιοι παίκτες δεν είναι σε καλή φόρμα, αλλά, ναι, το πρόβλημα είναι ότι οι παίκτες σταματάνε να πιστεύουν στο εαυτό τους».

Για το πώς χάσανε την πίστη οι παίκτες του: «Αυτό είναι το πρόβλημα. Στην Ευρώπη τα λάθη τιμωρούνται και μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ σίγουρα θα τα εκμεταλλευτεί».

Για το γεγονός ότι η Ριέκα αιφνιδίασε την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος: «Η ποιότητα των παικτών είναι υψηλή, μπορούν να αποδώσουν, αλλά το θέμα είναι ότι χάνουν την πίστη στον εαυτό τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ