Γκατούζο: «Επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός, παίζει καλό ποδόσφαιρο»

Γκατούζο: «Επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός, παίζει καλό ποδόσφαιρο»

Ο Ιταλός τεχνικός της Μίλαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες, ενόψει της αναμέτρησης στο «Σαν Σίρο» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ως μία πολύ επιθετική ομάδα, που έχει στο ρόστερ της έμπειρους ποδοσφαιριστές χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Σαν Σίρο, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ιταλός τεχνικός των Ροσονέρι τόνισε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και επισήμανε ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει επουδενί να υποτιμήσουν τους Ερυθρόλευκους. «Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό, είναι αήττητοι σε πέντε ματς στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οσον αφορά στην κατάσταση του Ιγκουαΐν, ο Γκατούζο ανέφερε ότι ο Αργεντινός σήμερα προπονήθηκε κανονικά και τις επόμενες ώρες θα κριθεί η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. «Σήμερα προπονήθηκε κανονικά, θα δούμε αν είναι σε κατάσταση να παίξει αύριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου:

«Τα ευρωπαϊκά ματς είναι διαφορετικά. Υπάρχει περισσότερη τακτική από ό,τι στην Ιταλία. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ επιθετική ομάδα, με έμπειρους παίκτες και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Είναι αήττητοι σε πέντε ματς στην Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε σταθερότητα στα αποτελέσματά μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Απέναντι στη Σασουόλο, είχαμε προβλήματα για 25 λεπτά. Θέλουμε να είμαστε συμπαγείς και να παίζουμε πάντα σαν ομάδα», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Για τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης: «Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά όχι τόσες όσες απέναντι στη Ντουντελάνζ. Ο Καλντάρα είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού και ελπίζουμε να επιστρέψει μετά τη διακοπή».

Για τη συμμετοχή του Ιγκουαΐν: «Θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να μην τον έχουμε. Είναι μια μεγάλη αξία για την ομάδα. Σήμερα προπονήθηκε κανονικά, θα δούμε αν είναι σε κατάσταση να παίξει αύριο».

Για τον ευρωπαϊκό στόχο της Μίλαν: «Θέλουμε να φτάσουμε πρώτα στα νοκ άουτ, πριν αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε. Να περάσουμε πρώτα και θα δούμε πώς θα τα πάμε το Φεβρουάριο. Για την ώρα προέχει η πρόκριση».

Για τις φήμες περί επιστροφής του Ιμπραΐμοβιτς τον ερχόμενο Ιανουάριο: «Ρωτήστε τη διοίκηση. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους παίκτες που έχω. Πάντως θέλω με την ευκαιρία να του ευχηθώ χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ