Μποναβεντούρα: «Η καλύτερη Μίλαν των τελευταίων ετών»

Μποναβεντούρα: «Η καλύτερη Μίλαν των τελευταίων ετών»

Ο Ιταλός μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν οι Ροσονέρι στις θαυμαστές πορείες του παρελθόντος.

Στην ποιότητα που έχει το φετινό ρόστερ της Μίλαν, αλλά και στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ιταλικής ομάδας στάθηκε ο Τζιακόμο Μποναβεντούρα στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Εχουμε βελτιωθεί πολύ και έχουμε ίσως την καλύτερη ομάδα που είχε η Μίλαν τα τελευταία χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε ότι η έλευση του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στην ομάδα.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου η Μίλαν να επιστρέψει στις θαυμαστές ευρωπαϊκές πορείες του παρελθόντος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων: «Η Μίλαν πάντα τα κατάφερνε καλά στην Ευρώπη, πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιστρέψει ο σύλλογος στις θαυμαστές πορείες που έκανε στο παρελθόν. Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία από πέρυσι και πρέπει να τα καταφέρουμε καλύτερα».

Για τον Τζενάρο Γκατούζο: «Από τότε που ήρθε ο Ρίνο, έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στην ομάδα και έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στον σύλλογο. Αισθανόμαστε καλά μαζί του, έχουμε βελτιωθεί πολύ και έχουμε ίσως την καλύτερη ομάδα που είχε η Μίλαν τα τελευταία χρόνια. Όταν ανεβαίνει η ποιότητα στο ρόστερ, είναι δεδομένο πως βελτιώνεται και η απόδοση, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά».

Για τις δικές του εμφανίσεις στη φετινή σεζόν: «Νομίζω πως πολλές φορές οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές υποτιμούνται, όταν έρχονται ξένοι που φαίνονται καλύτεροι. Εγώ προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ. Ο προπονητής μου ζητάει να παίζω πιο μπροστά και να είμαι πιο ενεργητικός κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτό, χαίρομαι να εκτελώ αυτό το ρόλο».

Για την πρόσφατη νίκη απέναντι στη Σασουόλο για το ιταλικό πρωτάθλημα: «Η ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι ήταν εξαιρετική, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνουμε με τον ενθουσιασμό. Πρέπει να βρούμε ισορροπία, τόσο στις νίκες, όσο και στα άσχημα αποτελέσματα κι αυτό πρέπει να γίνει κι εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το συμβόλαιό του: «Δεν έχω μιλήσει με τον σύλλογο για ανανέωση, θα γίνει κι αυτό, όταν είναι κατάλληλη η στιγμή».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ