Γκερέρο : «Η έλλειψη συγκέντρωσης μας στοίχισε τη νίκη»

Γκερέρο : «Η έλλειψη συγκέντρωσης μας στοίχισε τη νίκη»

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού απέδωσε την ήττα στην έλλειψη συγκέντρωσης. Ωστόσο τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι στα πρώτα 70 λεπτά.

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των ερυθρόλευκων στα πρώτα 70 λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο Ισπανός υποστήριξε ότι η έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία 20 λεπτά, στοίχισε το παιχνίδι στην ομάδα του Πειραιά. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκερέρο:

«Βάλαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και καταφέραμε με ένα πολύ καλό παιχνίδι και με άριστη διαχείριση να διατηρήσουμε για 70’ το προβάδισμα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης για δέκα λεπτά από το 70’ και μετά μας στοίχισε τη νίκη».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Μπέτις, κάναμε ένα πολύ καλό ματς σήμερα κόντρα στη Μίλαν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όμως σε ένα γήπεδο, όπως είναι το ‘Σαν Σίρο’, θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και τα 90’ του αγώνα. Εμείς δεν το καταφέραμε αυτό, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας γι’ αυτό χάσαμε το παιχνίδι, όμως έχουμε ελπίδες και φιλοδοξίες για να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ