Χιμένεθ : «Οι παίκτες έδειξαν καρδιά και ψυχή»

Χιμένεθ : «Οι παίκτες έδειξαν καρδιά και ψυχή»

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στην ισοπαλία της ΑΕΚ με την Ριέκα και στάθηκε στην αντίδραση και την ψυχή που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στην κάμερα του AEK TV μετά τον αγώνα με τη Ριέκα, εξήρε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του σε έναν αγώνα που δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά στο ξεκίνημά του.

Επίσης, δήλωσε ότι η ΑΕΚ θα πάει στη Βιέννη για τη νίκη, στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου με την Αούστρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Xιμένεθ:

«Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να ξέρουμε ότι έχουμε κάποιους περιορισμούς, μπορεί να βγαίνουνε κάποια προβλήματα αλλά το πιο σημαντικό είναι να προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε.

Δεν ξέρω πως να παίξεις για να πάρεις μια ισοπαλία, εγώ 32 χρόνια στη ζωή μου πάντα μπαίνω για να κερδίσω, άλλες φορές μπορεί να κερδίσεις άλλες να χάσεις και άλλες να έρθεις ισοπαλία, αλλά πραγματικά δε γνωρίζω πως μπορείς να πάρεις μια ισοπαλία.

Η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 και έπρεπε να αντιδράσουμε. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ψυχή και καρδιά, για να πάρουν αυτό το τελικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Ισπανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ