O Ανέστης στην κορυφαία ενδεκάδα του Europa League!

O Ανέστης στην κορυφαία ενδεκάδα του Europa League!

Ο Γιάννης Ανέστης πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν και όπως ήταν φυσικό επιλέχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του Europa League. Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ της «Ένωσης» έπιανε τα πάντα χθες βράδυ στο «Σαν Σίρο» αποτρέποντας τους παίκτες των «ροσονέρι» να σκοράρουν. Οι άνθρωποι της διοργάνωσης δεν έμειναν… ασυγκίνητοι από το γεγονός αυτό και τον συμπεριέλαβαν […]

Ο Γιάννης Ανέστης πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν και όπως ήταν φυσικό επιλέχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του Europa League.

Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ της «Ένωσης» έπιανε τα πάντα χθες βράδυ στο «Σαν Σίρο» αποτρέποντας τους παίκτες των «ροσονέρι» να σκοράρουν. Οι άνθρωποι της διοργάνωσης δεν έμειναν… ασυγκίνητοι από το γεγονός αυτό και τον συμπεριέλαβαν στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Να αναφέρουμε επίσης, πως και ένας γνώριμός μας από τα ελληνικά γήπεδα, ο Ντε Λα Μπέγια είναι στην ενδεκάδα. Ο Ισπανός πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ στα Σκόπια κόντρα στη Βαρντάρ (0-6).

Δείτε αναλυτικά τους κορυφαίους 11 της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

inner

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ