Ο Ρέτσος επέστρεψε στην αποστολή της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από πέντε μήνες

Ο Ρέτσος επέστρεψε στην αποστολή της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από πέντε μήνες

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από πέντε μήνες, στο ματς με αντίπαλο τη Ζυρίχη για το Europa League (25/10, 19:55).

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε βασανιστικοί μήνες, όμως, επιτέλους, ο Παναγιώτης Ρέτσος επέστρεψε στα πλάνα του Χέικο Χέρλιχ, έστω κι αν η συμπερίληψή του για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην αποστολή της Μπάγερ Λεβερκούζεν έγινε με απροσδόκητο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπολογιζόταν κανονικά για το ματς της γερμανικής ομάδας απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης την προσεχή Κυριακή (28/10, 19:00) στο πλαίσιο της Bundesliga, ωστόσο εντέλει ο Χέρλιχ τοποθέτησε το όνομά του στη σχετική λίστα και για το παιχνίδι με τη Ζυρίχη το βράδυ της Πέμπτης (25/10, 19:55) στην Ελβετία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αυτό συνέβη διότι ο 20χρονος αντικατέστησε τον Τζόναθαν Τα, ο οποίος υποφέρει από ενοχλήσεις στον γοφό και έμεινε εκτός προληπτικά.

Το τελευταίο ματς στο οποίο ο Ρέτσος είχε βρεθεί στην αποστολή ήταν στις 12 Μαΐου, όταν η Λεβερκούζεν είχε επικρατήσει με 3-2 του Ανόβερου την τελευταία αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν. Τότε, ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού είχε μείνει στον πάγκο και δεν είχε αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ