Η αποστολή ΠΑΟΚ με Βίντι

Η αποστολή ΠΑΟΚ με Βίντι

Ο Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Κίτσιου και Ακπομ για την αναμέτρηση με την Βίντι, ενώ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά κατακτώντας άλλη μια νίκη.

Χωρίς τους Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Ακμπόμ και Κίτσιου, που δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή, για διαφορετικούς λόγους, για την αναμέτρηση με την Βίντι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στους ποδοσφαιριστές θέλοντας να τους επιστήσει την προσοχή για την αυριανή αναμέτρηση με την ουγγρική ομάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε πως στην Ευρώπη εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει.

Ειδικά κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που θέλει να διεκδικήσει το δικαίωμα να μείνει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, ο τεχνικός του Δικεφάλου τεχνικός δούλεψε στον τομέα της τακτικής, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ