Πόλος έλξης ο Κριστιάν Καρεμπέ!

Πόλος έλξης ο Κριστιάν Καρεμπέ!

Μικροί και μεγάλοι πλησίασαν στο «Ζοσί Μπαρτέλ» τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και έβγαλαν μαζί του αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στο «Ζοσί Μπαρτέλ» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ για το Europa League βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών να γνωρίζει την αποθέωση από μικρούς και μεγάλους! Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων πλησίασαν τον Γάλλο παράγοντα του Ολυμπιακού και έβγαλαν μαζί του αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Καρεμπέ έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όπως είναι λογικό σε κάθε γήπεδο που επισκέπτεται γίνεται πόλος έλξης! Μια σπουδαία προσωπικότητα που συνεχίζει να κοσμεί τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά γήπεδα από το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος στην πλούσια καριέρα του εκτός από τους Πειραιώτες, αγωνίστηκε επίσης σε Ναντ, Σαμπντόρια, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίντλεσμπρο και Μπαστιά, κατακτώντας δύο Champions League, ένα Διηπειρωτικό και τρία πρωταθλήματα, εκ των οποίων τα δύο με τα ερυθρόλευκα. Παράλληλα, με τα χρώματα των Τρικολόρ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2000, το Ευρωπαϊκό το 1998 και το Κύπελλο Συνοσπονδιών το 2001.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ