ΠΑΟΚ – Βίντι: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Βίντι: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα με 2-0 από την Βίντι πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός και γνώρισε μια άσχημη ήττα στην Τούμπα από τη Βίντι με 2-0 μπαίνοντας σε περιπέτειες για την πρόκριση στους 32 του Europa League. Ένα λάθος του Κρέσπο στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στους Ούγγρους να προηγηθούν στο 12’ με 0-1 και μια ολιγωρία σε ένα κόρνερ στο 45’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενος, σε μια πολύ κακή βραδιά για τον Δικέφαλο που πρέπει να την αφήσει άμεσα πίσω.

Πασχαλάκης: Δε φέρει ευθύνη στα δύο γκολ που δέχθηκε και στο τέλος του αγώνα είχε μια πολύ καλή επέμβαση γλιτώνοντας τον Δικέφαλο και από ένα τρίτο γκολ.

Μάτος: Έχασε τον Στόπιρα στη φάση του 2ου γκολ της Βίντι, έχασε και αρκετές μάχες στην πλευρά του. Δεν ήταν σε καλή μέρα και δε βοήθησε ούτε επιθετικά.

Τόσκα: Δεν ήταν κακός, αλλά δεν είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Είναι καλός παίκτης, αλλά επειδή στη θέση του παίζει ο Βιεϊρίνια, ο πήχης είναι ψηλά.

Βαρέλα: Δεν ήταν σε καλή μέρα και αυτό φάνηκε στις μονομαχίες που έχασε από νωρίς στο παιχνίδι. Για ανεξήγητο λόγο του έλειψε η σταθερότητα που έχει από πέρυσι.

Κρέσπο: Έκανε τραγικό λάθος στη φάση του πρώτου γκολ της Βίντι και ήταν ασταθής σε κάποιες ακόμη φάσεις. Ήταν ίσως το χειρότερο φετινό του παιχνίδι.

Κάνιας: Αυτός τη δουλειά του την έκανε. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν ήταν στους χαφ, αλλά στα λάθη της άμυνας και κυρίως στα ατομικό λάθη που στοίχισαν στο πρώτο ημίχρονο.

Σάκχοφ: Κι αυτός δεν ήταν κακός, αλλά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστικά απειλητικός στην περιοχή της Βίντι, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας. Έγινε αλλαγή και μπήκε στη θέση του ο Πρίγιοβιτς.

Πέλκας: Του λείπουν φέτος τα μεγάλα παιχνίδια που έκανε πέρυσι. Τρέχει, πιέζει, έχει διάθεση, αλλά έχει και πολλές λάθος επιλογές και άσχημα τελειώματα. Ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα από αυτόν.

Λήμνιος: Για άλλη μια φορά δεν μπορούσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψει περισσότερο καθώς είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα που έχει. Έγινε λογικά αλλαγή στο ημίχρονο.

Ελ Καντουρί: Αρνητικός δεν ήταν, αλλά δεν έκανε και κάτι ουσιαστικό για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να γίνει πιο απειλητικός. Έχει κάνει καλύτερα ματς φέτος.

Καρέλης: Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να φανεί. Παρότι είναι δεδομένη η αξία του στον ΠΑΟΚ παραμένει εκτός κλίματος σε πέντε ματς που έχει παίξει, καθώς δεν μπορεί να συνεργαστεί σωστά με τους συμπαίκτες του. Έγινε αλλαγή στο 66’.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ουάρντα: Μπήκε στο 46’ στη θέση του Λημνιού και έπαιξε δεξιά στην επίθεση. Δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά όπως σε άλλα παιχνίδια.

Πρίγιοβιτς: Μπήκε στο 52’ στη θέση του Σάκχοφ για να κάνει πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ, αλλά κυριολεκτικά δεν ακούμπησε μπάλα!

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στο 66’ στη θέση του Καρέλη. Έκανε τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικό, αλλά του έλειψε η ουσία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ