Ανησυχία για ζημιά στο γόνατο του Γκερέρο, το πρωί για εξετάσεις (vid, pics)

Ανησυχία για ζημιά στο γόνατο του Γκερέρο, το πρωί για εξετάσεις (vid, pics)

Η φάση του 16ου λεπτού του αγώνα με την Ντουντελάνζ είναι πιθανό να αφήσει εκτός δράσεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Μεγάλη ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο, αμέσως το πρωί για εξετάσεις.

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για την Ελλάδα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ντούντελανζ. Εχοντας στις αποσκευές την πολύ σημαντική και πολίτιμη νίκη επί της Ντούντελανζ. Μία νίκη, ωστόσο, που δεν αποκλείεται να στιγματιστεί από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Με τον άτυχο να μην είναι άλλος από τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο.

Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με την ομάδα από το Λουξεμβούργο ο Ισπανός επιθετικός έκανε αυτό που κάνει πάντα: Κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά, την πρόλαβε μπροστά από τον αντίπαλό του, αλλά στο τάκλιν που επιχείρησε, το αριστερό του γόνατο κόλλησε στο χορτάρι και δίπλωσε τόσο άσχημα, που η εικόνα και μόνο επιβεβαίωνε ότι κάποιο πρόβλημα δημιουργήθηκε.

Αμέσως τα μέλη του ιατρικού τιμ έδωσαν σήμα για αλλαγή και ο Γκερέρο οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, όπου παρέμεινε έως το τέλος του ματς. Με την κατάστασή του να μην αφήνει πολλά περιθώρια για χαμόγελα. Καθώς, έστω και ανεπίσημα, από τον Ολυμπιακό δεν έκρυβαν την ανησυχία τους για το μέγεθος της ζημιάς.

Ζημιά, το μέγεθος της οποίας θα φανεί το πρωί της Παρασκευής. Καθώς το ιατρικό τιμ ενημέρωσε ότι ο Ισπανός θα μεταβεί στο Metropolitan, για να μην χαθεί χρόνος. Με την ελπίδα και τις ευχές όλων, να μην είναι αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα, που φάνηκε ότι μπορεί να προέκυψε από τη σκληρότητα του τραυματισμού του.

Ο ίδιος, μετά το τέλος του αγώνα βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον βοηθούν.

ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ

Οπως και να έχει, πάντως, ακόμη κι αν τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν και ο Γκερέρο δεν έχει υποστεί κάτι πολύ σοβαρό, είναι σαφές ότι θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα. Με τον Ολυμπιακό να μένει μόνο με έναν επιθετικό για τα επόμενα παιχνίδια του: Τον Δημήτρη Μάνο. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αχμέντ Χασάν έχει υποστεί θλάση και θα αναμένεται να μείνει εκτός έως το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

Και τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ