Στην κορυφαία 11αδα της αγωνιστικής ο Τοροσίδης! (pic)

Στην κορυφαία 11αδα της αγωνιστικής ο Τοροσίδης! (pic)

Ο Βασίλης Τοροσίδης έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για τον Ολυμπιακό με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ντουντελάνζ και βρέθηκε στην κορυφαία εντεκάδα της τρίτης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Βασίλης Τοροσίδης σκόραρε στη χθεσινή νίκη (0-2) του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο επί της Ντουντελάνζ και βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Europa League.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έγινε χθες ο 11ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού με 40 ευρωπαϊκές συμμετοχές με τη φανέλα του, φτάνοντας στην 9η θέση τους Στέλιο Γιαννακόπουλο και Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο Τοροσίδης είναι μαζί με τον Λο Σέλσο (Μπέτις), οι δυο παίκτες από τους ομίλους Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, που είναι ανάμεσα στους κορυφαίους έντεκα, ενώ είναι ο δεύτερος παίκτης ελληνικής ομάδας που βρέθηκε στην κορυφαία 11αδα της αγωνιστικής του Europa League, μετά τον Λέο Ζαμπά του Δικεφάλου που τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης βρέθηκε στην καλύτερη εντεκάδα.

Αναλυτικά η εντεκάδα όπως την παρουσιάζει η ιστοσελίδα της UEFA: Αντρές Φερνάντες (Βιγιαρεάλ), Μερκάδο (Σεβίλλη), Νγκαντεού-Νγκατζουί (Σπάρτα Πράγας), Γουάλας (Λατσιο), Τοροσίδης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπακαλαι (Αντερλεχτ), Λο Σέλσο (Μπέτις), Λόφτους -Τσικ (Τσέλσι), Κόστιτς (Αιντραχτ Φρανκφούρτης), Φρέι (Φενερμπαχτσέ), Νταμπούρ (Σάλτσμπουργκ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ