Η συγγνώμη του Σετιέν για τις καθυστερήσεις της Μπέτις στο Σαν Σίρο (vid)

Η συγγνώμη του Σετιέν για τις καθυστερήσεις της Μπέτις στο Σαν Σίρο (vid)

Κινούμενος στα πρότυπα του... Τραϊανού Δέλλα, ο Κικέ Σετιέν ζήτησε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις των παικτών της Μπέτις στο ματς του Σαν Σίρο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει σχετική οδηγία και ότι θα το συζητήσει μαζί τους.

Ο Κικέ Σετιέν ζήτησε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις των ποδοσφαιριστών της Μπέτις στο ματς με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο (1-2), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ομίλου του Europa League. Ο τεχνικός των Ανδαλουσιάνων τόνισε πως δεν υπάρχει σχετική οδηγία προς του παίκτες του και ότι θα χρειαστεί να μιλήσει μαζί τους, ευελπιστώντας δε να μην το έκαναν ηθελημένα.

«Υπάρχει η αίσθηση ότι προσπαθήσαμε να ροκανίσουμε το χρόνο, κάνοντας καθυστερήσεις. Δεν μου άρεσε καθόλου και πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες μου. Δεν υπάρχει σχετική οδηγία, ελπίζω να μην το έκαναν από πρόθεση. Εάν το έκαναν, ζητώ συγγνώμη», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Ισπανού τεχνικού.

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε αιφνιδιάσει τους πάντες όταν είχε κάνει μια παρεμφερή δήλωση, ύστερα από τη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στους Ζωσιμάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ