Φορτούνης: «Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο»

Φορτούνης: «Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο»

Ο αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη επί της Ντουντελάνζ.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και το απέδειξε και στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, στο οποίο είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ των Ερυθρόλευκων. Ο αρχηγός των Πειραιωτών στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Olympiacos TV, δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ίδιος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει έναν σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το διπλό του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο επί της Ντουντελάνζ: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που όλες οι ομάδες δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, κοιτάμε τη συνέχεια. Τη Δευτέρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα».

Για τη δική του εμφάνιση: «Ξεκουράστηκα μετά την Εθνική ομάδα, δεν έπαιξα ένα παιχνίδι, είμαι πάρα πολύ καλά, η ομάδα κέρδισε, είμαι χαρούμενος και κοιτάμε τη συνέχεια καλύτερα με αυτή τη νίκη».

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ