ΠΑΟΚ: «Πετάει» για Βουδαπέστη για να πάρει το διπλό

ΠΑΟΚ: «Πετάει» για Βουδαπέστη για να πάρει το διπλό

Με τις αποσκευές στο χέρι είναι τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ όπου στις 12:00 θα πετάξουν για Βουδαπέστη με σκοπό να πάρουν την δεύτερη νίκη τους στους ομίλους του Europa League.

Στο αεροδρόμιο βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ, όπου στις 12:00 θα «πετάξει» με προορισμό την Ουγγαρία για την αναμέτρηση με τη Βίντι. Στον Δικέφαλο δεν έχουν περιθώρια για ένα νέο στραβοπάτημα, καθώς μετά την ήττα στην Τούμπα, αν αφήσουν βαθμούς στη Groupama Arena τότε το έργο τους θα γίνει εξαιρετικά δύσκολο για πρόκριση στους «32» του θεσμού.

Στο αεροπλάνο βρίσκονται όλα τα βαριά χαρτιά της ομάδας. Από τη στιγμή που ο Χοσέ Μαουρίσιο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε μπήκε στην αποστολή για το ματς με τη Βίντι. Όπως και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Αν θα παίξουν αύριο θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ειδικά για τον διεθνή έλληνα τερματοφύλακα.

Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται 21 ποδοσφαιριστές, με τον Ρουμάνο προπονητή να αφήνει εκτός τους Γλύκο, Κίτσιου, Μαλεζά και Καρέλη, ενώ μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε ο Χατσερίντι. Η αποστολή του Δικέφαλου αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Οι Ασπρόμαυροι, με την άφιξη τους στην Ουγγαρία και αφού χαλαρώσουν στο ξενοδοχείο, το βράδυ στις 20:00 θα προπονηθούν για τελευταία φορά στη Groupama Arena, στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει η αυριανή αναμέτρηση. Νωρίτερα στις 19:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά κι ενός ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ