«Η Βίντι φοβάται την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ»

«Η Βίντι φοβάται την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ»

Ο Σάντορ Τόργκελε τόνισε ότι αν ο ΠΑΟΚ πετύχει πρώτος γκολ θα νικήσει τη Βίντι μέσα στην Ουγγαρία, αλλιώς θα έχει πρόβλημα.

Ο Σαντόρ Τόργκελε είχε παίξει στον ΠΑΟΚ μια χρονιά (2006-07) ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Ούγγρος επιθετικός μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για το ματς του Δικέφαλου με τη Βίντι.

Για την ουγγρική ομάδα είπε: «Η Βίντι είναι μία ομάδα συνόλου. Αυτό το είδαμε και στην Τούμπα. Έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία».

Ποιον παίκτη της Βίντι ξεχωρίζει: «Θα ήθελα να πω ότι υπάρχει πολύ καλό ομαδικό σύνολο. Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον θα πω τον Νέικο και τον Χούστι. Πολύ καλός στα στημένα είναι ο Γιούχας, καθώς έχει βάλει πολλά γκολ με κεφαλιες».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Βουδαπέστη: «Η Βίντι θα κοιτάξει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Αν ο ΠΑΟΚ κατορθώσει να σκοράρει πρώτος, τότε η Βίντι θα ανοιχτεί και μετά ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να βάλει κι άλλα γκολ. Ξέρω πάντως ότι η Βίντι φοβάται την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ».

Για το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και τη νίκη της Βίντι είπε: «Θα ήθελα να πω ότι ήταν μεγάλη έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τη Βίντι και το πλήρωσε. Αν και στην Βουδαπέστη πάνε μόνο οι φανέλες, τότε θα έχουν πάλι κακό αποτέλεσμα».

Για την μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων: «Είναι λογικό να ενδιαφέρεται η κοινή γνώμη για αγώνα ομίλων του Europa League. Είναι η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια που υπάρχει ουγγρική ομάδα σε ευρωπαϊκό όμιλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο οπότε είναι λογικό να υπάρχει ζήτηση. Δυστυχώς οι φανατικοί της Βίντι δεν υποστηρίζουν την ομάδα τους λόγω της αλλαγής ονόματος. Θα πάει πολύς κόσμος στο παιχνίδι, αλλά δεν θα είναι τόσο φανατικοί όσο η Τούμπα που οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Σίγουρα θα πάνε και πολλοί ουδέτεροι στο γήπεδο συν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ξακουστός στην Ουγγαρία. Εγώ σαν Ουγγαρέζος θέλω να κερδίσει η Βίντι παρά του ότι ο ΠΑΟΚ είναι και αυτός στην καρδιά μου…».

Για το αν σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Εγώ όσο αισθάνομαι καλά και δυνατός, θέλω να παίζω. Όσο με υπολογίζει ο προπονητής μου, όσο οι αντίπαλοι φίλαθλοι με γιουχάρουν, τόσο θα παίζω…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ