Σπαρτάκ Μ. – Ρέιντζερς 4-3

Σπαρτάκ Μ. – Ρέιντζερς 4-3

Η Σπαρτάκ ισοφάρισε τρεις φορές την Ρέιντζερς και εν τέλει πήρε τη νίκη με 4-3, την ώρα που η Λάτσιο επικρατούσε με 2-1 της Μαρσέιγ και άφηνε εκτός συνέχειας την ομάδα του Κώστα Μήτρογλου. Χαμός στον 7o και τον 9ο όμιλο που πάνε για πρόκριση και οι τέσσερις ομάδες.

Εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ έμεινε η περσινή φιναλίστ Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, μετά την ήττα με 2-1 από την Λάτσιο στη Ρώμη. Στη Μόσχα η Σπαρτάκ είδε την Ρέιντζερς να προηγείται τρεις φορές, αλλά δεν τα παράτησε και πήρε τη νίκη στο τέλος με 4-3 σε ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια στη διοργάνωση μέχρι τώρα. Γκενκ, Μπεσίκτας, Μάλμε και Σάρπσμοργκ παλεύουν όλες μαζί ακόμη για την πρόκριση στον 9ο όμιλο, ενώ αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στον 7ο όμιλο για τις Βιγιαρεάλ, Σπάρτακ Μόσχας, Ρέιντζερς και Ραπίντ Βιένης.

Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» η Σπαρτάκ Μόσχας

Σε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, Σπαρτάκ Μόσχας και Ρέιντζερς έδωσαν μία εντυπωσιακή «μάχη» στη Ρωσία με φόντο το προβάδισμα πρόκρισης. Οι Σκοτσέζοι προηγήθηκαν τρεις φορές στο σκορ, οι Μοσχοβίτες ισοφάρισαν άλλες τόσες και η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 59′ με το γκολ του Σοφιάν Ανί. Μελγαρέχο στο, Λουίζ Αντριάνο και Γκόλντσον με αυτογκόλ τα υπόλοιπα γκολ των νικητών ενώ για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ σκόραραν οι Καντέιας, Μίντλετον και ο Ερεμένκο με αυτογκόλ.

Τέλος η Ευρώπη για Μαρσέιγ και Μήτρογλου

Η Μαρσέιγ ταξίδεψε στη Ρώμη να τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στο παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο. Οι Ιταλοί όμως δεν έκαναν την χάρη στους περσινούς φιναλίστ και τιμώρησαν τα αμυντικά τους κενά, επικρατώντας με 2-1. Ο Παρόλο και ο Κορέα ήταν οι σκόρερ για τους «Λατσιάλι» που πήραν την πρόκριση για τους «32», ενώ ο Τοβάν μείωσε για τους Μασσαλούς που απογοήτευσαν τους φίλους της ομάδας, λίγους μήνες μετά τον τελικό απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που ξεκίνησαν στις 19:55

Σπαρτάκ Μόσχας – Ρέιντζερς 4-3

Ραπίντ Βιέννης – Βιγιαρεάλ 0-0

Απόλλων Λεμεσού – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3

Λάτσιο – Μαρσέιγ 2-1

Μάλμο – Σαρσπόργκ 1-1

Γκενκ – Μπεσίκτας 1-1

Κράσνονταρ – Σταντάρ Λιέγης 2-1

Ακχισασπόρ – Σεβίλλη 2-3

Ντιναμό Κιέβου – Ρεν 3-1

Μπάτε Μπορίσοφ – Τσέλσι 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ