Στους κορυφαίους παίκτες του Europa League ο Φορτούνης! (pics)

Στους κορυφαίους παίκτες του Europa League ο Φορτούνης! (pics)

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Europa League, ο Κώστας Φορτούνης φιγουράρει στην 22η θέση των πιο φορμαρισμένων παικτών της διοργάνωσης.

Ο Κώστας Φορτούνης διανύει μια εξαιρετική σεζόν και αποτελεί αναμφίβολα το σημείο αναφοράς στην επίθεση του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων συνεχίζει να πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις τόσο εντός συνόρων όσο και στο Europa League κι αποδεικνύει πως είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει συμμετοχή στα περισσότερα φετινά γκολ των Πειραιωτών, ενώ στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ ήταν ο κορυφαίος του ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Η εμφάνιση του κόντρα στην ομάδα από το Λουξεμβούργο τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία εντεκάδα της αγωνιστικής, ενώ ήταν υποψήφιος και για MVP.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως η συνολική φετινή παρουσία του Φορτούνη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τον έχει φέρει ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την UEFA, ο αρχηγός των ερυθρόλευκων είναι 22ος στη λίστα με τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Europa League και έχει συνεχώς ανοδική πορεία.

Ο Φόρτου από το καλοκαίρι και τα προκριματικά της διοργάνωσης μετράει 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ έχει συμμετοχή και στο γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο. Πέρα από τον Φορτούνη πάντως στη σχετική λίστα βρίσκεται και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος φιγουράρει στην 62η θέση έχοντας πετύχει δύο τέρματα. Στην κορυφή των πιο φορμαρισμένων του Εuropa δεσπόζει ο Σεμπάστιαν Χάλερ της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και πίσω του ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο της αντιπάλου των ερυθρόλευκων, Ρεάλ Μπέτις, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στην 42η θέση.

Οι κορυφαίοι τρεις του Europa League:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ