Κωνσταντόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί την υποτίμηση της Τσέλσι»

Κωνσταντόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί την υποτίμηση της Τσέλσι»

Ο Κωνσταντόπουλος μίλησε για τη μάχη του Δικέφαλου στο Λονδίνο.

O Ντίμης Κωνσταντόπουλος αγωνίζεται πολλά χρόνια στην Αγγλία. Ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στο Λονδίνο την Πέμπτη (29/11).

Για την ήττα της Τσέλσι από την Τότεναμ είπε: «Η Τσέλσι προέρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα και μια ήττα από την Τότεναμ, σε ένα ματς στο οποίο δεν έπαιξε καθόλου καλά. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει νωρίς την Κυριακή παιχνίδι, οπότε νομίζω ότι ο Σάρι θα κάνει αλλαγές γιατί οι παίκτες θα είναι κουρασμένοι και θα θέλει να δώσει βαρύτητα στο πρωτάθλημα. Θα φανεί με τις επιλογές του το πόσο βαρύτητα δίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ως μεγάλη ομάδα θα έχει πάλι την πίεση για να κερδίσει για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, από κει και πέρα εξαρτάται το πόσο σοβαρά θα το δουν, δεν θα είναι όπως το παιχνίδι στην Τούμπα γιατί τα πράγματα ήταν ρευστά, θα είναι διαφορετικό παιχνίδι στο Λονδίνο. Θα πάει σε δύο κατευθύνσεις, ή θα το πάνε χαλαρά και ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί ή θα λυθούν τα πόδια των παικτών και θα παίξουν χωρίς άγχος».

Για τον απουσία του Αζάρ: «Δεν θα το ρίσκαρε έτσι και αλλιώς ακόμα και αν ήταν εντάξει. Παρόλα αυτά η Τσέλσι έχει το ρόστερ να καλύπτει θέσεις, είναι μεγάλη ομάδα για αυτό θα έχει την κατοχή όπως σε κάθε παιχνίδι».

Για την αντιμετώπιση στα εντός έδρας παιχνίδια της Τσέλσι: «Στο Στάμφορντ Μπριτζ το στυλ τους είναι να κλείσουν τον αντίπαλο στα καρέ τους και να δημιουργούν ευκαιρίες. Αυτό τους έχει βγει σε κακό κάποιες φορές γιατί αφήνουν πολλούς κενούς χώρους, αν το εκμεταλλευτεί αυτό ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει ευκαιρίες. Το στυλ τους είναι το παιχνίδι κατοχής και να κοιμίσουν τον αντίπαλο για να δημιουργήσουν ευκαιρίες».

Για το στυλ παιχνιδιού της Τσέλσι: «Η Τσέλσι κατά κύριο λόγο παίζει με τρεις στην άμυνα που αυτό σημαίνει πως μένουν χώροι στα πλάγια ειδικά στις αντεπιθέσεις, αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και ειδικά άμα χρησιμοποιήσει γρήγορους παίκτες θα δημιουργήσουν ευκαιρίες».

Για την πορεία της στο πρωτάθλημα: «Πηγαίνουν καλά, είναι στους διεκδικητές του τίτλου. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι δύσκολο πρωτάθλημα οπότε αν δεν το κατακτήσουν δεν θα τους πει κανείς τίποτα, είναι περίοδος αναπροσαρμογής».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι: «Στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι διαφορετικό το Ελληνικό πρωτάθλημα από ένα παιχνίδι με την Τσέλσι. Μπορούν όμως να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είναι το αουτσάιντερ και η Τσέλσι ίσως τους υποτιμήσει. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς καλούς και έμπειρους παίκτες αλλά εξαρτάται από άλλους παράγοντες, με τι ομάδα θα κατέβει η Τσέλσι και το πως θα δει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ κτλ».

Για την συνέχεια της δικής του καριέρας: «Όσο είμαι σε καλή κατάσταση θα συνεχίζω. Μία μέρα αν ξυπνήσω και πω ότι δεν πάει άλλο θα σταματήσω από μόνος μου».

Για το τι σκοπεύει να κάνει μετά την απόσυρση του: «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για να γυρίσω Ελλάδα. Αυτήν την στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής στην Μίντλεσμπρο, έχω την επιχείρησή μου εδώ. Έχω ένα εστιατόριο με Ελληνικό όνομα «GReat».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ