Βέρνμπλουμ: «Αν κάνουμε το τέλειο παιχνίδι θα κερδίσουμε»

Βέρνμπλουμ: «Αν κάνουμε το τέλειο παιχνίδι θα κερδίσουμε»

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Δικέφαλος πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως η Τσέλσι είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Ο Σουηδός μέσος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Τσέλσι υποστηρίζοντας πως: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να το κερδίσουμε. Για αυτά τα παιχνίδια ζούμε».

Για το αν ο αγώνας θα είναι διαφορετικός από αυτόν της Τούμπας: «Το ελπίζω πως θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι από αυτό της Τούμπας, έχουμε πάρει το ποδοσφαιρικό μας μάθημα από τον προηγούμενο αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα: «Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Η Τσέλσι είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι από πίσω μέχρι μπροστά».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, λόγω της μη σωστής προσέγγισης τους σε συγκεκριμένα ματς: «Ότι έγινε-έγινε δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, ίσως να ήθελα αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, αλλά δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ