Ελαμπντελαουί: «Μας ενόχλησε που δεν πήραμε αποτέλεσμα, παραμένουμε αισιόδοξοι» (pic)

Ελαμπντελαουί: «Μας ενόχλησε που δεν πήραμε αποτέλεσμα, παραμένουμε αισιόδοξοι» (pic)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, ενώ τόνισε την αισιοδοξία των Ερυθρόλευκων εν όψει του αγώνα με τη Μίλαν.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν το βράδυ της Πέμπτης (29/11), ενώ τόνισε την αισιοδοξία των Ερυθρόλευκων εν όψει του αγώνα με τη Μίλαν, αλλά και την ενόχλησή τους που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στους Βερδιμπλάνκος.

Το ποστάρισμα του Ομάρ στο Instagram: «Μας ενόχλησε που δεν πήραμε αποτέλεσμα και που δεν πήραμε τίποτα από το παιχνίδι, παρότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Πρέπει όμως να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να κοιτάξουμε το τελευταίο ματς στην έδρα μας. Όπως πάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν για να μας στηρίξουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Frustrating not to get anything from tonight’s game as we created enough chances. We have to remain positive and look to the final home game. As always, a big thanks to the travelling fans for their support. 🔴⚪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ