Ιντζάγκι: «Δίκαιη η νίκη του Απόλλωνα»

Ιντζάγκι: «Δίκαιη η νίκη του Απόλλωνα»

Ο τεχνικός της Λάτσιο δήλωσε πως η ομάδα του ηττήθηκε δίκαια από την κυπριακή ομάδα.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Λάτσιο δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η ιταλική ομάδα είχε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ η ομάδα από την Κύπρο είχε αποκλειστεί.

Ο προπονητής της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι, ωστόσο, τόνισε σε δηλώσεις του ότι ποτέ δεν είναι ωραίο να χάνεις, ενώ αναφέρθηκε και στον χθεσινό αγώνα, σε δηλώσεις του στο «Sky Sports Italia».

Αναλυτικά όσα είπε: «Πάντα είναι απογοητευτικό να χάνεις, ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε δίκαια από τον Απόλλωνα.

Η πρόκριση είχε κριθεί πριν από τον χθεσινό αγώνα και επιπλέον μάθαμε ότι η Άιντραχτ κέρδιζε 2-0 στο 15′. Παίξαμε με παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει πριν και βγάλανε κάποια θετικά στοιχεία. Ήταν πολύ σημαντικό επίσης το ντεμπούτο του Νίκολο Αρμίνι, ο οποίος έχει πολλές προοπτικές.

Το αποτέλεσμα δεν έχει κάποια σημασία, αλλά πάντα είναι άσχημο να χάνεις. Το να τερματίζεις στην πρώτη θέση του ομίλου, σου δίνει ένα πιο εύκολο αντίπαλο στην επόμενη φάση, ωστόσο δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό μέχρι το Φεβρουάριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ