«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε λάθος με την Τσέλσι»

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε λάθος με την Τσέλσι»

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν προσέγγισε σωστά το ματς με την Τσέλσι.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αγωνίζεται πολλά χρόνια στην Αγγλία (τώρα είναι στην Μίντλεσμπρο) και μιλώντας για τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από την Τσέλσι με 4-0 επισήμανε ότι ο Δικέφαλος έπαιξε λάθος απέναντι στους μπλε.

Σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 τόνισε επίσης πως είναι σίγουρος ότι η Τσέλσι θα παίξει για τη νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Βίντι, οπότε εφόσον ο ΠΑΟΚ κερδίσει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, μπορεί να προκριθεί στους «32» του Europa League.

Αρχικά για το ματς του Στάμφορντ Μπριτζ είπε: «H αποβολή του Χατσερίντι στην αρχή έπαιξε σημαντικό ρόλο. Για μένα φάνηκε ότι ήταν λάθος ο τρόπος που έπαιξε ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο κάθε προπονητής έχει μια διαφορετική οπτική. Ο τρόπος που προσπαθούσε να αναπτυχθεί ο ΠΑΟΚ ταίριαζε στην ανάπτυξη της Τσέλσι».

Για το εάν δεν υπήρχε αποβολή: «Πιστεύω θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά δεν ξέρω πόσο… Η Τσέλσι θα κέρδιζε, ο ΠΑΟΚ δε φαινόταν επικίνδυνος μέσα στο παιχνίδι».

Για το τι του άρεσε και τι όχι στον ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε η φιλοσοφία που έχει η ομάδα απλά αυτό που χρειάζεται κάθε ομάδα που είναι το αουτσάιντερ στην Ευρώπη πρέπει να αλλάζει όταν παίζει με μια ανώτερη ομάδα, για να μπορέσει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις. Πιστεύω ότι αυτό δεν έκανε καλά ο ΠΑΟΚ».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τη γνώμη των Άγγλων για αυτούς: «Ήταν έκπληκτοι καθώς ακόμη και όταν το σκορ ήταν 4-0 ακουγόταν μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Για το ματς της Τσέλσι με τη Βίντι: «Η Τσέλσι θα πάει να κερδίσει και θα θέλει να κλείσει τον όμιλο με νίκη. Να κάνει 6Χ6. Φυσικά θα κάνουν αλλαγές αλλά έχουν την ποιότητα για να κερδίσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ