Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ματς της Πέμπτης ξεκίνησε (pics)

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ματς της Πέμπτης ξεκίνησε (pics)

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον μεγάλο ευρωπαϊκό «τελικό» της προσεχούς Πέμπτης κόντρα στη Μίλαν ξεκίνησε!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ισόπαλος με την Ξάνθη στα Πηγάδια (1-1), όμως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κοιτάζουν ήδη στον επόμενο πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Μίλαν για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Την προσεχή Πέμπτη οι Πειραιώτες υποδέχονται στο Γ. Καραϊσκάκης τους Ροσονέρι, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την ευρωπαϊκή τους πορεία. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη κόντρα στον ιστορικό σύλλογο του Μιλάνου με 2+ γκολ διαφορά για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Γι αυτό λοιπόν, η αναμέτρηση κόντρα στους Ακρίτες ανήκει ήδη στο παρελθόν και οι Πειραιώτες ξεκίνησαν από σήμερα κιόλας την προετοιμασία τους για τον ευρωπαϊκό «τελικό» που τους περιμένει.  Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία και προπόνηση στο γυμναστήριο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα ανάρτησε στους επίσημους λογαριασμούς του συλλόγου στα social media φωτογραφίες από το γυμναστήριο τις οποίες συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία μας για το μεγάλο ματς της Πέμπτης με την Μίλαν!»

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1072118970289922050

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ