Οδηγίες της Μίλαν στους οπαδούς της για το ματς με Ολυμπιακό

Οδηγίες της Μίλαν στους οπαδούς της για το ματς με Ολυμπιακό

Η Μίλαν ενημέρωσε τους φίλους της που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δίνοντας τους οδηγίες και τονίζοντας να μη χρησιμοποιήσουν τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη (22:00) σε ένα παιχνίδι-τελικό, καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στους «32» του Europa League. Στο φαληρικό γήπεδο μάλιστα αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλοι των ροσονέρι προκειμένου να είναι δίπλα στην ομάδα τους.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για τους οπαδούς της που θα βρεθούν στην Ελλάδα για το παιχνίδι και δίνει τις απαραίτητες οδηγίες για την ασφαλή παραμονή τους στη χώρα αλλά και την είσοδό τους στο γήπεδο, τονίζοντας μεταξύ άλλων να αποφύγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θυμηθείτε να έχετε μαζί της την ταυτότητά σας ή το διαβατήριό σας, που είναι απαραίτητα για την είσοδο στο γήπεδο.

Για λόγους ασφαλείας, μην περπατάτε μόνοι σας γύρω από την πόλη και μην φοράτε φανέλες ή φέρετε κασκόλ ή οτιδήποτε άλλο που να δείχνει ότι είστε φίλαθλοι της Μίλαν.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών για να φτάσετε στο γήπεδο. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που σας παρέχει η λέσχη Rossoneri.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ