ΠΑΟΚ: «Μαζί κερδίζουμε τους τελικούς»

ΠΑΟΚ: «Μαζί κερδίζουμε τους τελικούς»

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο της ομάδας ενόψει του αυριανού (13/12) ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μια ανακοίνωση ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στον «τελικό» με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, χωρίς ακρότητες.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«Το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Europa League έμελλε να είναι και το πιο καθοριστικό για την πρόκριση στην φάση των 32 του θεσμού. Στον τελικό με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ όλοι μαζί διεκδικούμε άλλη μια νίκη σε «τελικό», με πίστη, υπομονή και μυαλό!

Σας καλούμε όλους στο γήπεδο, για να σπρώξουμε την ομάδα σε μια απαραίτητη νίκη που μπορεί να αποτελέσει το διαβατήριο για μια πορεία καταξίωσης και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σας καλούμε να βοηθήσετε με τη φωνή σας τους παίκτες να ξεπεράσουν την κούραση, το άγχος και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές τους δυνατότητες!

Το ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιούλιο, βρίσκεται στην πιο κομβική στιγμή του!

Προστατέψτε το Σύλλογο από συμπεριφορές που μπορεί να επιφέρουν τιμωρίες.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύονται πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, η ρίψη αντικειμένων, η χρήση πυρσών, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και συσκευών λέιζερ.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν τους κανόνες ασφαλείας και συστήνουμε την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη είσοδο στο γήπεδο, οι θύρες του οποίου ανοίγουν στις 18:00.

Και αυτόν τον «τελικό» θα τον κερδίσουμε μαζί!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ