Ποντένσε: «Κίνητρο για μας η καυτή ατμόσφαιρα»

Ποντένσε: «Κίνητρο για μας η καυτή ατμόσφαιρα»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρουν την πρόκριση απέναντι στην Μίλαν.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου των ερυθρόλευκων για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Μίλαν. Ο Πορτογάλος εξτρέμ της ομάδας του λιμανιού τόνισε πως οι πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά.

«Η Μίλαν είναι τεράστια δύναμη. Είναι μια σημαντική βραδιά και θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για μια ιστορική βραδιά. Σίγουρα θα είναι καυτή ατμόσφαιρα κι αυτό θα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως με την Μπέτις και τη Ντουντελανζ και να αφήσουμε εκτός  την Μίλαν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ποντένσε ρωτήθηκε και για την αποβολή του στον αγώνα με την Ξάνθη, με τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό να τονίζει.

«Νιώθω ανόητος για τον τρόπο που αντέδρασα. Μου έκαναν σκληρά φάουλ αλλά δεν έπρεπε ν’ αντιδράσω έτσι. Και τα φάουλ είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτό δεν θα ξαναγίνει από μένα. Κοιτάμε μπροστά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ