Καλάμπρια: «Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά είμαστε μια γροθιά»

Καλάμπρια: «Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά είμαστε μια γροθιά»

Ο Ιταλός αμυντικός της Μίλαν μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι το ματς θα είναι πολύ δύσκολο για τους Ροσονέρι.

Ο Νταβίντε Καλάμπρια εκπροσώπησε τους παίκτες της Μίλαν στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ιταλό αμυντικό να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Παράλληλα, τόνισε ότι το κλίμα στο εσωτερικό των Ροσονέρι είναι εξαιρετικό και οι παίκτες είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για το γεγονός ότι με τον Γκατούζο παίζει περισσότερο: «Είμαι στην ομάδα τέσσερα χρόνια. Δεν ήρθα για να καλύψω κάποιο κενό. Με τον κ. Γκατούζο παίζω συνεχόμενα ματς και έχω βρει ρυθμό. Ελπίζω να τα πάω ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Σίγουρα το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο, μιας και έχω την υποστήριξη από τον κ. Γκατούζο».

Για το ματς με τον Ολυμπιακός: «Θέλει έναν άλφα βαθμό ευφυΐας και εξυπνάδας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Θα είναι δύσκολο ματς, είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για τον Ιγκουαΐν: «Όλα είναι φυσιολογικά. Είμαστε συμπαγείς, είμαστε μία γροθιά μέσα στα αποδυτήρια. Ο Ιγκουαϊν είναι σε καλή κατάσταση, είναι κορυφαίος επιθετικός, ταλέντο από τα λίγα. Όλοι θα περνούν μία κακή περίοδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ