Πάνοπλος στον «τελικό» με ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο ΠΑΟΚ

Πάνοπλος στον «τελικό» με ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος θέλει μόνο νίκη και ελπίζει σε διπλό της Τσέλσι στην έδρα της Βίντι, για να πάρει την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μόλις 3 βαθμούς σε πέντε ματς στον όμιλο του στο Europa League, έχοντας μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες, αλλά δεν είναι απίθανο με μια δεύτερη νίκη να βρεθεί στους «32» της διοργάνωσης!

Σήμερα (13/12) στις 19:55 ο Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και θέλει μόνο τη νίκη, διότι αν χάσει και η Βίντι από την Τσέλσι στην Ουγγαρία, το 2ο εισιτήριο του ομίλου για τους «32» του Europa League (το πρώτο το έχουν εξασφαλίσει οι Λονδρέζοι) θα πάει στον ΠΑΟΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ο Πέλκας ξεπέρασε ορισμένες ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες μέρες.

Για την βασική ενδεκάδα προορίζονται οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός και Πρίγιοβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς και Άκπομ.

Εκτός έμειναν οι τερματοφύλακες Γλύκος και Σιαμπάνης και οι Κίτσιου, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Ελ Καντουρί και Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ