Γκιγιέρμε: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη με τη Μίλαν»

Γκιγιέρμε: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη με τη Μίλαν»

Ο Γκιγιέρμε μίλησε σε μέσο στη Βραζιλίας για τον «τελικό» του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, τονίζοντας ότι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους ερυθρόλευκους, η νίκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00) τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει νίκη με δύο ή παραπάνω τέρματα για να προκριθεί στους «32».

Ο Γκιγιέρμε σε δηλώσεις του στο βραζιλιάνικο μέσο torcedores αναφέρθηκε στην σπουδαία αναμέτρηση με τους ροσονέρι, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο τη νίκη. Επίσης ο Βραζιλιάνος μέσος των Πειραιωτών μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα, αλλά και την παρουσία του με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τη Μίλαν: «Είναι όλα ή τίποτα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Η Μίλαν είναι ένας παραδοσιακός αντίπαλος με βαριά φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο πρέπει να μπούμε, να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να παίξουμε μπάλα. Βασιζόμαστε στη βοήθεια του κόσμου και πιστεύουμε στην υποστήριξη των οπαδών μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Μια νέα χώρα, νέες παρέες και πολιτισμός, αλλά είναι μια καλή αρχή. Έχω παίξει αρκετά και έχω βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Ελπίζω να πραγματοποιήσω μια σπουδαία εμφάνιση  κόντρα στη Μίλαν και να φύγει η ομάδα από το γήπεδο με την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ