«Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ μόνο στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ»

«Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ μόνο στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ»

Ο Νίκος Αλαβάντας τόνισε ότι όλοι στον Δικέφαλο πρέπει να συγκεντρωθούν στο ματς με τους Λευκορώσους.

Ο Νίκος Αλαβάντας μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα και τόνισε ότι δε θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου αρχικά είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάγκο και βάθος στο ρόστερ. Το rotation που έκανε μέχρι στιγμής ο Λουτσέσκου για εμένα ήταν λάθος. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Το παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ δε θα είναι εύκολο, θα είναι πολύ δύσκολο. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν έχει σημασία. Η ΜΠΑΤΕ έχει δείξει την αξία της. Κέρδισε την Βίντι και μέσα και έξω. Έχασε δύσκολα από την Τσέλσι. Το πρωτάθλημα τους έχει τελειώσει και ίσως αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε στο παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα. Ξεκίνησε να πιέζει από το πρώτο λεπτό και έτσι πρέπει να κάνει. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μας κάνει γκολ με ευκολία η αντίπαλη ομάδα. Όταν τρως γκολ με μια ευκαιρία δεν είναι καλό… Αλλά έχει παίκτες με ποιότητα και κατάφερε να κερδίσει. Θα πρέπει να δούμε το παιχνίδι κόντρα στην ΜΠΑΤΕ και να ξεχάσουμε προσωρινά τη Λιβαδιά. Ο στόχος θα πρέπει να είναι η Ευρώπη τώρα. Στο πρωτάθλημα έχουμε πάρει μια καλή διαφορά…».

Για τον Ουάρντα και την παρουσία του: «Μπαίνει και κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο. Νομίζω αυτός και ο Πέλκας κάνουν την διαφορά στο γρήγορο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα πρέπει να παίζει στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ