Στάσεβιτς : «Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μάς ασκήσει πίεση»

Στάσεβιτς : «Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μάς ασκήσει πίεση»

Ο παίκτης που είχε δύο ασίστ και κέρδισε το πέναλτι στο άλλο γκολ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Ιγκόρ Στάσεβιτς, υποστήριξε πως περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα ασκούσε μεγαλύτερη πίεση στους Λευκορώσους.

Ο παίκτης που είχε δύο ασίστ και κέρδισε το πέναλτι στο άλλο γκολ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-3) στην Τούμπα, Ιγκόρ Στάσεβιτς, μίλησε για την κόκκινη κάρτα που χάλασε το σχέδιο τις ομάδας του στο δεύτερο μέρος, ενώ τόνισε πως περίμενε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα ασκούσε στους Λευκορώσους μεγαλύτερη πίεση. Τόνισε δε πως τα εισιτήρια για τους 32 μοιράστηκαν δίκαια στο 12ο όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote ΤV:

«Έκανα δύο ασίστ, κέρδισα το πέναλτι, το σημαντικό είναι όμως ότι κέρδισε η ομάδα και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Συνολικά μας βγήκε το παιχνίδι, ιδιαίτερα το δεύτερο ημίχρονο.

Πετύχαμε τρία γκολ, η κόκκινη κάρτα μας χάλασε το σχέδιο για το δεύτερο ημίχρονο. Δεν περιμέναμε και εμείς να είμαστε τόσο καλοί, περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μας ασκήσει την πίεση, αφού έπαιζαν για ένα μόνο αποτέλεσμα, αυτό της νίκης. Πιστεύω πως δίκαια προκριθήκαμε εμείς και η Τσέλσι. Είχαμε 9 πόντους, αυτό τα λέει όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ