Πρίγιοβιτς : «Είναι ντροπή και απολογούμαι στους οπαδούς, τη Δευτέρα η απάντησή μας»

Πρίγιοβιτς : «Είναι ντροπή και απολογούμαι στους οπαδούς, τη Δευτέρα η απάντησή μας»

Το απολογητικό μήνυμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Instagram για την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και η «σωστή απάντηση» που θα δοθεί τη Δευτέρα (17/12).

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ανέβασε απολογητικό μήνυμα στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με αιτία φυσικά την κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, που επέφερε την ήττα με 1-3 και τον αποκλεισμό από το Europa League.

Ο 28χρονος έδωσε έμφαση στον «ένα στόχο που πρέπει να πετύχουμε» και τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει την απάντησή του την προσεχή Δευτέρα (17/12), προφανώς εννοώντας το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για τη 14η αγωνιστική της Super League.

«Υπέροχοι οπαδοί, υπέροχη ατμόσφαιρα. Απολογούμαι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την εμφάνισή μας απόψε. Είναι μια ντροπή και θέλω να το ξεχάσω άμεσα. Έχουμε ένα στόχο αυτήν τη χρονιά και πρέπει να τον πετύχουμε. Τη Δευτέρα θα δώσουμε τη σωστή απάντηση», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Σέρβου επιθετικού των Ασπρόμαυρων, ο οποίος πέτυχε και το μόνο τέρμα του ΠΑΟΚ στη βραδιά.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

GREAT FANS AND GREAT ATMOSPHERE!!!!⚫⚪ I APOLOGIZE hereby to all Suppprters of PAOK for our Performance tonight. Its a shame that i want to forget asap. We have our target for this year and we will achieve it. On Monday we will give the right answer!!!!⚫⚪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Prijovic (@prijo09) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ