Θεοδωρίδης: «Είναι μηδενιστές και ξεφτιλίστηκαν στην Ευρώπη»

Θεοδωρίδης: «Είναι μηδενιστές και ξεφτιλίστηκαν στην Ευρώπη»

«Μύδρους» εξαπέλυσε κατά της ελληνικής διαιτησίας ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καυστικός παρουσιάστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού. Ο παράγοντας των Πειραιωτών εξαπέλυσε… μύδρους κατά της ελληνικής διαιτησίας λέγοντας τη χαρακτηριστική φράση: «Ξεφτιλίστηκαν και αηδιάσαμε μαζί τους».

«Είδατε επίπεδο διαιτησίας, πως σφύριξε η ξένη διαιτησία στα φάουλ, στις φάσεις. Είδατε τη φάση του πέναλτι. Ο Ολυμπιακός εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει σταυρώσει πέναλτι. Τα λέω όλα αυτά γιατί θέλουμε να ξεβρωμίσουμε το ποδόσφαιρο κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να φύγει η λέπρα. Ο ένας πήρε τρεις βαθμούς, ο άλλος κανέναν. Είναι μηδενιστές και ξεφτιλίστηκαν στην Ευρώπη. Από δω και πέρα θα δούμε άλλον Ολυμπιακό. Ο κόσμος απαιτεί ισονομία. Να φύγουν οι παρατηρητές και οι διαιτητές που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεφτιλίστηκαν και αηδιάσαμε μαζί τους», ήταν τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ