Σκάβιτς: «Ονειρικό το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα»

Σκάβιτς: «Ονειρικό το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα»

Στην εμφάνιση της ΜΠΑΤΕ στο πρώτο ημίχρονο αλλά και την πίεση που δέχθηκαν από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Μαξίμ Σκάβιτς.

Στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο της ΜΠΑΤΕ κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και την πίεση που της άσκησε ο Δικέφαλος στο δεύτερο στάθηκε ο Μαξίμ Σκάβιτς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην αποβολή του Σίγκνεβιτς.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε πολύ καλά, ενεργήσαμε σωστά και σκοράραμε τρία γκολ. Πήγαμε στο ημίχρονο με προβάδισμα τριών γκολ, ήταν κάτι ονειρικό για εμάς.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, είπαμε να αμυνθούμε σωστά και να οργανώσουμε με ασφάλεια τις αντεπιθέσεις μας. Φυσικά, η εξέλιξη του αγώνα επηρεάστηκε από την αποβολή της Σίγκνεβιτς. Ευτυχώς δεν επηρέασε τόσο πολύ, αν και δεχθήκαμε πολύ μεγάλη πίεση από τον ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έφερε μια ανάσα ανακούφισης. Είναι αλήθεια ότι δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε μπροστά. Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Στα μέσα Φεβρουαρίου με οποιονδήποτε αντίπαλο δεν θα είναι εύκολο. Ωστόσο, δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι η MΠΑΤΕ θα προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες της φάσης των «32» του Europa League και θα αποδώσει καλά!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ