Οπαδοί της Μίλαν: «Για τον αποκλεισμό ευθύνονται οι παίκτες και όχι η διαιτησία» (pics)

Οπαδοί της Μίλαν: «Για τον αποκλεισμό ευθύνονται οι παίκτες και όχι η διαιτησία» (pics)

Μπορεί κάποιες ροσονέρι φωνές να υπέδειξαν τον ρέφερι του αγώνα ως τον κύριο υπεύθυνο για τον αποκλεισμό της Μίλαν από τον Ολυμπιακό, όμως οι οπαδοί των Ιταλών κατηγορούν τους παίκτες της ομάδας σε ποσοστό 67%!

Η διοίκηση της Μίλαν έσπευσε να κατηγορήσει εν πολλοίς τον Γάλλο ρέφερι για τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας από τον Ολυμπιακό, όμως οι τιφόζι των Ροσονέρι πιστεύουν σε ποσοστό 67% ότι την ευθύνη έχουν οι παίκτες!

Ο Ολυμπιακός που κλήθηκε να τα βάλει με ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έβγαλε ασπροπρόσωπους τόσο τον κόσμο όσο και τους ανθρώπους της ομάδας. Έβαλε τρία γκολ στην Μίλαν των 7 Champions League και με τη νίκη με 3-1 πήρε την πρόκριση στους 32 του Europa League!

Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί κατηγόρησαν τη διαιτησία, με τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ομάδας Λεονάρντο να είναι οι πιο χαρακτηριστικές. Συγκεκριμένα ο άνθρωπος των Μιλανέζων αναφέρθηκε στο «αυστηρό πέναλτι» και διαμαρτυρήθηκε και για… μια ντουντούκα που χρησιμοποιούσαν οι οπαδοί των Ερυθρόλευκων όταν οι Ροσονέρι ήταν στην επίθεση.

Παρά τα όσα μπορεί να αναφέρει μερίδα του ιταλικού Τύπου, οι οπαδοί της Μίλαν έχουν άκρως αντίθετη απόψη. Σε γκάλοπ της ευρέως γνωστής Gazzetta dello Sport και της Sportmediasetοι απαντήσεις τους ήταν απόλυτα ξεκάθαρες σχετικά με το ποιος φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης.

«H Μίλαν έμεινε εκτός Europa League; Ποιος έχει την ευθύνη για την μαύρη βραδιά στην Αθήνα;», ήταν το ερώτημα που έθεσε η Gazzetta dello Sport.

Σε ποσοστό 67% οι τιφόζι καταδεικνύουν τους παίκτες της ομάδας

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τζενάρο Γκατούζο με ποσοστό… ευθύνης 20,9%

Ενώ ο Γάλλος διαιτητής Μπαστιέν συγκεντρώνει τις λιγότερες… ψήφους με ποσοστό 12,1%.

Το γκάλοπ της Sportmediaset ρωτούσε το εξής: «Πρέπει να τεθεί ξανά θέμα προπονητή στην Μίλαν;»

57% όσων ψήφισαν απάντησε «Ναι, δεν είναι ο κατάλληλος»

και το 43% δήλωσε «Όχι, δεν έχει ευθύνες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ